italingua.gr - Main Section

italingua.gr - Main Component

ΤΟ ITALINGUA ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΛΥΟΡΟΦΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Φολεγάνδρου 7 και Δάμωνος-
Σταθμός Ηλεκτρικού-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 


Το ItaLinGuA-Liliopoulos ιδρύθηκε από τον Άκη N. Λιλιόπουλο ο οποίος διδάσκει την Ιταλική Γλώσσα και προετοιμάζει υποψήφιους για Ιταλικά Πανεπιστήμια από το 1990. Βασικός στόχος του ItaLinGuA είναι η Ιταλική Γλώσσα και τα Πανεπιστήμια της Ιταλίας. (Ιταλόφωνα-Αγγλόφωνα) Εκατοντάδες επιστήμονες, Ιατροί, Δικηγόροι, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Φαρμακοποιοί, Ψυχολόγοι κ.α. πέρασαν και προετοιμάστηκαν από το Ιταλικό Εξειδικευμένο Κέντρο ItaLinGuA.

Ιταλική Γλώσσα: Στο Ιταλικό Κέντρο Σπουδών Italingua διδάσκεται η Ιταλική Γλώσσα, προετοιμάζονται οι σπουδαστές για όλα τα Ιταλικά Διπλώματα Celi1, Celi2, Celi3 Celi4 Celi5, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ), Cils, PLIDA, Diploma di Lingua Italiana.

Σπουδές στην Ιταλία-Κρατικά Ιταλικά Πανεπιστήμια: Είναι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ Κέντρο προετοιμασίας για Σπουδές στα Κρατικά Πανεπιστήμια της Ιταλίας, ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ & ΙΤΑΛΟΦΩΝΑ. Δεν ασχολείτε με καμία άλλη γλώσσα, με καμία άλλη χώρα. Σε αυτό έγκειται καθαρά και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ του αντικειμένου. Πριν κάνετε οτιδήποτε, επικοινωνήστε μαζί μας και συμβουλευτείτε μας, για να σας δώσουμε την λύση που σας ταιριάζει.

Προετοιμασία για οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή Σχολή της Ιταλίας. Τμήματα Υποψηφίων για σχολές: Ιατρικής - Οδοντιατρικής - Κτηνιατρικής - Φαρμακευτικής - Φυσιοθεραπείας-Βιολογικού - Νομική - Πολιτικές Επιστήμες - Ψυχολογία - Δημοσιογραφία- Γυμναστική Ακαδημία-Πολυτεχνείο, Μηχανολόγων Μηχανικών - Αρχιτεκτόνων - Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Ηλεκτρονικών και -Τεχνικών Ηλεκτρονικών, Πληροφορικής και Τεχνικών Πληροφορικής-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών κ.ά.

Το Άριστο Επιτελείο Καθηγητών, Έλληνες και Ιταλοί Πτυχιούχοι που έζησαν και σπούδασαν στην Ιταλία, η Τεχνογνωσία, το Υπόβαθρο, και η εμπειρία της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ, εγγυούνται την σωστή προετοιμασία.

Άρτια και διαρκώς εκπαιδευμένοι Καθηγητές-Αξιόπιστες ενημερώσεις-Γνώμη που μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Το Italingua δεν στοχεύει απλά στο να σας κατευθύνει σωστά στις σπουδές στην Ιταλία. Στόχος μας είναι, να ακούσουμε προσεκτικά την Σχολή προτίμησής σας και να σας προτείνουμε το καταλληλότερο Κρατικό Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ και όλο τον κόσμο.

Πάνω σε αυτή τη λογική λειτουργεί το σύστημα υποστήριξης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, που σας δίνει τη δυνατότητα και μετά το πέρας των σπουδών στην σχολή μας, να έχετε την υποστήριξή μας σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί (επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο, την Γραμματεία, τους ιδιοκτήτες των σπιτιών κ.α.) Οι σπουδές στο Italingua αποτελούν την απαρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης με τους μαθητές που βασίζεται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την διαρκή υποστήριξη από την Γραμματεία μας.

Υπάρχει και η δυνατότητα στήριξης και βοηθείας στην πόλη φοίτησης, για τα παιδιά που στην πρώτη τους επαφή με την Ιταλία, επιθυμούν να έχουν κάποιο συνοδό καθηγητή και να τους βοηθήσει στην εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο αλλά και στην εξεύρεση κατοικίας.

Η Προετοιμασία ξεκινάει τον Οκτώβριο του κάθε Ακαδ. Έτους και τελειώνει τον Ιούνιο του επόμενου έτους. Υπάρχουν όμως και τα εντατικα-θερινά τμήματα για όσους δεν θέλουν να χάσουν το τρέχον έτος.

27 χρόνια ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Θα ήταν λάθος να αποφασίσετε πριν μας ρωτήσετε

Ο Διευθυντής του ITALINGUA, Άκης Λιλιόπουλος, και η ειδική ομάδα Καθηγητών, σε συχνές επαφές με το Υπουργείο Παιδείας της Ιταλίας, τις μεγαλύτερες Γραμματείες των Πανεπιστημίων της Ιταλίας και τους Νέους Οδηγούς Σπουδών, ενημερώνονται για τα δρώμενα, τις αλλαγές και τον τρόπο των εξετάσεων.

Η Προετοιμασία της κάθε σχολής, γίνεται από εξειδικευμένους καθηγητές Ιταλικών.

Η Εμπειρία μας, το δικό σου όπλο για την εισαγωγή.

ΗΓΕΤΗΣ στην Ιταλική Εκπαίδευση

  1. Το 2001 που καθιερώθηκε ο Βαθμός Απολυτηρίου το 10 με το Ενιαίο Λύκειο, στηρίξαμε και πετύχαμε την εισαγωγή των μαθητών μας στα Ιταλικά Πανεπιστήμια.
  2. Η πρώτη ισοτιμία Απολυτηρίου στην Δευτεροβάθμια της Ιταλίας το 2006, ήταν δική μας, όταν καθιερώθηκε ο βαθμός πρόσβασης του 10, και το υιοθέτησε και το Ιταλικό Προξενείο, και οι μαθητές μας εισήχθησαν όλοι στα Πανεπιστήμια.
  3. Έχουμε τις περισσότερες επιτυχίες στις σχολές με εξετάσεις (Ιατρική-Οδοντιατρική-Φυσιοθεραπεία-Αρχιτεκτονική)
  4. Όλες οι υπόλοιπες σχολές (Πολυτεχνείο, Νομική, Φυσικών, Μαθηματικών,Οικονομικών, Φιλολογίας κτλ δεν έχουν Πανιταλικές εξετάσεις (ενδέχεται να γράψουν test γνώσεων αλλά δεν εξαρτάται η εισαγωγή τους από αυτό)
  5. Εδώ και 15 χρόνια στέλνουμε συνέχεια συνοδό με τους μαθητές μας που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ρώμη και από το 2012 μόνιμος συνοδός που μιλάει ελληνικά για όλο τον μήνα Αύγουστο (δεν υπάρχιε μόνο σε περιπτώσεις που οι συμμετέχοντες του εκπαιδευτικού ταξιδιού δεν συμπληρώνουν τον κατάλληλο αριθμό)
  6. Το ITALINGUA σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Κολοσσό της Ιταλίας LEONARDO DA VINCI και Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2000, με έδρα την Φλωρεντία και παραρτήματα στην Ρώμη, το Μιλάνο και την Σιένα, δουλεύουν ασταμάτητα μέχρι τις τελευταίες μέρες πριν τις εξετάσεις, για την ενημέρωση των θέσεων και των βάσεων των Πανεπιστημίων, ώστε να επιτευχθεί η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο.
  7. Βοήθεια και υποστήριξη στην ομαλή εξέλιξη της γραφειοκρατικής διαδικασίας, και στην Ελλάδα και στην Ιταλία.
  8. Εξεύρεση κατοικίας στην Ιταλία.
  9. Ενισχυτική και Φροντιστηριακή Υποστήριξη των Πανεπιστημιακών μαθημάτων από τους συνεργάτες μας, στις περισσότερες μεγαλουπόλεις της Ιταλίας.
  10. Oι Υποψήφιοι εμπιστεύονται ITALINGUA διότι κάνουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ-ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

italingua.gr - Bottom info

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στο newsletter του italingua.gr